Spoedopleiding

Boek nu een spoedopleiding bij Rijschool Weverstede.

Spoedopleiding bij rijschool Weverstede

Voor een spoedopleiding bij Rijschool Weverstede is een intake verplicht. Bij een intake voor de spoedopleiding wordt gekeken of men geschikt is voor de spoedopleiding. Als de intake positief uitvalt dan wordt er door de rij-instructeur een versnelde lesprogramma opgesteld.

Aanmelden spoedopleiding

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Versnelde lesprogramma opstellen

In een lesprogramma staat hoeveel rijlessen de kandidaat nodig heeft, en in welke tempo er het beste lessen gevolgd kan worden. In het lesprogramma staat tevens beschreven wanneer de Tussentijdse toets plaats vind en het examen(s).

rij-opleiding-spoed
examengarantie

Examengarantie bij de spoedopleiding

Bij de spoedopleiding zit een examengarantie dit wil zeggen dat als uw bij eerste keer niet slaagt, dan vergoeden wij de tweede examen voor u.

Wat zeggen onze klanten?

Goeie service en duidelijk, bedankt vriend !??
Nino Van Luijn
Nino Van Luijn
13:15 16 Oct 18
Prima les met goede instructie, relaxte sfeer. In een keer geslaagd voor E achter B!
E.A. Albers
E.A. Albers
14:36 11 Oct 18
goede professionele begeleiding van het begin tot het eind, zeker aan te bevelen.
Nick Van der kraats
Nick Van der kraats
07:30 11 Oct 18
Onze dochter Bo is vandaag geslaagd voor haar scooterrijbewijs. Super vriendelijke rustige instructeur. Duidelijke uitleg. Zij heeft genoten van de les. Ze weet nu al waar ze haar autorijlessen gaat doen. Thx.
Jenny Snel
Jenny Snel
17:32 17 Sep 18
Mijn zoon is vandaag geslaagd voor zijn auto rijbewijs. Deze rijschool heeft hem echt geholpen, aangezien hij autisme heeft. De instructeur (bas) is zeer goed in zijn vak en legt alles rustig uit. Kevin heeft dit als zeer prettig ervaren. Wij kunnen deze rijschool echt aanraden.
Danny Daalhuizen
Danny Daalhuizen
14:05 05 Sep 18

Geïnteresseerd in een spoedopleiding?

Wanneer u vragen heeft of geïnteresseerd bent in een spoedopleiding bij Rijschool Weverstede dan kun u ons bereiken via de telefoonnummer 030-889 5233 of 06-41981725. Ook kunt u mailen naar het volgende e-mail adres info@rijschool-weverstede.nl

spoed-rijles