Haal snel uw rijbewijs

Rijschool Weverstede is een professionele rijschool. Elk lesuur wordt volledig op u afgestemd. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop.

BOVENGEMIDDELD SLAGINGSPERCENTAGE

RUIM 30 JAAR ERVARING

ZOWEL SCHAKEL ALS AUTOMAAT LESAUTO

Rijles mogelijkheden van Rijschool Weverstede

Al dertig jaar ervaring in het geven van rijles

Rijschool Weverstede is een professionele rijschool, opgericht door Sebastiaan Weerdenburg, een rijinstructeur met meer dan dertig jaar ervaring. Onze Rijschool heeft een bovengemiddeld slagingspercentage, dit komt doordat wij bij Rijschool Weverstede rijopleiding op maat aanbieden.

Wij geven rijlessen in een schakel en automaat lesauto, waarbij we hebben gekozen voor Hyundai lesauto’s, de lesauto van het jaar 2015. We rijden in een Hyundai i20, i30 en de Hyundai H300. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw E achter B (aanhangwagen) en/of bromfietsrijbewijs te halen.

Wij geven o.a. rijles in de Meern, Woerden, IJsselstein, Kockengen, Vleuten, Nieuwegein, Harmelen, Houten, Montfoort en Utrecht.

DigiD

Wat zeggen onze klanten?

Duidelijke en leerzame begeleiding. Erg flexibel en relaxte sfeer!
ESMEE. van der Linden
ESMEE. van der Linden
18:14 28 Dec 18
Super rijschool! De rij instructeur (Damion) weet goed wanneer je genoeg lessen hebt gehad en klaar bent om af te rijden zodat je dan ook echt in 1 keer slaagt 🙂 Ik heb met plezier lessen gehad en raad deze rijschool heel erg aan.
Emma Westerink
Emma Westerink
08:43 19 Dec 18
Goeie service en duidelijk, bedankt vriend !??
Nino Van Luijn
Nino Van Luijn
13:15 16 Oct 18
Prima les met goede instructie, relaxte sfeer. In een keer geslaagd voor E achter B!
E.A. Albers
E.A. Albers
14:36 11 Oct 18
goede professionele begeleiding van het begin tot het eind, zeker aan te bevelen.
Nick Van der kraats
Nick Van der kraats
07:30 11 Oct 18
Onze dochter Bo is vandaag geslaagd voor haar scooterrijbewijs. Super vriendelijke rustige instructeur. Duidelijke uitleg. Zij heeft genoten van de les. Ze weet nu al waar ze haar autorijlessen gaat doen. Thx.
Jenny Snel
Jenny Snel
17:32 17 Sep 18
Mijn zoon is vandaag geslaagd voor zijn auto rijbewijs. Deze rijschool heeft hem echt geholpen, aangezien hij autisme heeft. De instructeur (bas) is zeer goed in zijn vak en legt alles rustig uit. Kevin heeft dit als zeer prettig ervaren. Wij kunnen deze rijschool echt aanraden.
Danny Daalhuizen
Danny Daalhuizen
14:05 05 Sep 18