Rijbewijs B halen

Elk lesuur wordt volledig op jou afgestemd.
Persoonlijke aandacht en begeleiding staat voorop.

Wat houdt je rijbewijs B in?

Een goed behaalt rijbewijs vormt de basis voor veilige kilometers op de weg.

De meeste kandidaten beginnen met het nemen van rijlessen vanaf wanneer zij achttien jaar zijn. Echter nemen ook kandidaten op latere leeftijd autorijlessen bij Rijschool Weverstede.

Een rijbewijs is daarmee het begin van de vrijheid en zelfstandigheid.

Vraag direct een proefles aan

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Hoe gaat een rijles in zijn werk?

De rij-instructeur haalt u op met de lesauto op de afgesproken tijdstip en plaats. Vervolgens gaat u samen met de rij-instructeur op een afgelegen parkeerterrein om te oefenen en als het goed gaat en de leerling het ook aan kan een route rijden op de weg en leert u met allerlei voorkomende situaties om te gaan. Tegen het einde van les rijd u zelf naar huis of haalt u de volgende rijles kandidaat op. De volgende rijles kandidaat brengt u naar een afgesproken plaats. Wij geven o.a. rijles in de Meern, Woerden, Ijsselstein, Kockengen, Vleuten, Nieuwegein, Harmelen, Houten en Montfoort.

rijbewijsb

De lesauto

Een lesauto wordt gebruikt voor het geven van rijlessen en voor het behalen van rijexamens voor rijbewijs B. Een lesauto bevat een dubbele bediening bestaande uit een rempedaal en koppelingspedaal. Ook bevat een lesauto extra spiegels zodat de instructeur het verkeer extra goed de leerling en het verkeer in de gaten kan houden. Rijschool-weverstede geeft zijn rijlessen in een Hyundai i20 en i30. De auto voorzien van een dakbord met het logo van Rijschool-weverstede. De auto waar wij in rijden is rijschool auto van het jaar geworden. Dit is uitgeroepen door Brands organisatie BOVAG, SRB en VRB. Ook geven wij auto rijlessen in de Hyundai i30. In de Hyundai i20 worden onze automaat rijlessen gegeven.

Wat zeggen onze klanten?

Goeie service en duidelijk, bedankt vriend !??
Nino Van Luijn
Nino Van Luijn
13:15 16 Oct 18
Prima les met goede instructie, relaxte sfeer. In een keer geslaagd voor E achter B!
E.A. Albers
E.A. Albers
14:36 11 Oct 18
goede professionele begeleiding van het begin tot het eind, zeker aan te bevelen.
Nick Van der kraats
Nick Van der kraats
07:30 11 Oct 18
Onze dochter Bo is vandaag geslaagd voor haar scooterrijbewijs. Super vriendelijke rustige instructeur. Duidelijke uitleg. Zij heeft genoten van de les. Ze weet nu al waar ze haar autorijlessen gaat doen. Thx.
Jenny Snel
Jenny Snel
17:32 17 Sep 18
Mijn zoon is vandaag geslaagd voor zijn auto rijbewijs. Deze rijschool heeft hem echt geholpen, aangezien hij autisme heeft. De instructeur (bas) is zeer goed in zijn vak en legt alles rustig uit. Kevin heeft dit als zeer prettig ervaren. Wij kunnen deze rijschool echt aanraden.
Danny Daalhuizen
Danny Daalhuizen
14:05 05 Sep 18

Hoe maakt u een afspraak?

U kunt Rijschool Weverstede altijd telefonisch bereiken op de telefoon nummers 030-889 5233 of 06-41981725. Samen met de rij-instructeur wordt er een afspraak gemaakt voor een rijles en afgesproken op welk adres men het liefst opgehaald wilt worden. Tijdens een eerste rijles zal er gekeken en vervolgens een advies uitgebracht worden met een pakket die het best aansluit op de kandidaat . Afmelden voor een rijles kan 48 uur van te voren bij de rij-instructeur. Tevens kunt u ons voor eventuele vragen bereiken op info@rijschool-weverstede.nl of via het contactformulier.

afspraak-maken