Rijschool Weverstede geeft les in zowel Nederlands als Engels!

Referenties

Deel uw ervaring met Rijschool Weverstede en lees hier hoe anderen over ons denken.

Zie hier onze geslaagde leerlingen en lees hun reviews op Google, Instagram en Facebook. Like en volg ons op Facebook en Instagram!

Contact

Boteyken 193-7

3454 PD

De Meern
06 - 41 98 17 25
030 - 88 95 233
info@rijschool-weverstede.nl
Bank: NL15RABO0122222598
Lieke Droomers
Lieke Droomers
05:22 14 Apr 22
Na maanden lessen heb ik mijn angsten overwonnen: achtjes gemaakt, inhalen op de snelweg, etc. Fouad is een top rijinstructeur. Hij is geduldig, kundig en neemt angsten weg. Het waren gezellige motorrijlessen, maar nu ga ik het echt alleen doen. Thanks!!
Simone Kalkman
Simone Kalkman
08:11 31 Mar 22
Eerst bij een andere rijschool gereden ging niet heel goed. Daarna een keer geslaagd bij weverstede. Fouad doet wondere!!!!
E Rza
E Rza
22:57 23 Mar 22
Via het cbr kwam ik bij rijschool Weverstede. Ik was op zoek naar een instructeur die raad weet met faalangst en kwam terecht bij Sebastiaan. Danzij zijn expertise, aanpak en variatie in de lessen is mijn rijvaardigheid behoorlijk verbeterd. Ik heb vertrouwen achter het stuur en plezier in het rijden. Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd. Mega blij mee! Dankje wel Sebastiaan!
JWAY Rensen
JWAY Rensen
16:09 24 Feb 22
Rijbewijs e achter b gehaald in een dag.Vriendelijk en deskundigen rijschool
Lotte Van Hal
Lotte Van Hal
11:29 11 Feb 22
Vandaag mijn rijbewijs gehaald, ben daar super blij mee! Heb dat zeker te danken aan mijn instructeurs. Ik begon bij Ron en toen hij alleen automaat ging les geven kwam ik bij Jocelyn. Beide waren heel rustig en er was een fijne sfeer! Echt een super rijschool! En stap nu verzekerd de auto in!
Jesca Wijnsma
Jesca Wijnsma
09:37 25 Jan 22
Vandaag geslaagd voor mijn schakel-rijbewijs met dank aan rijschool Weverstede! Instructeur Fouad gaf begrijpbare uitleg in instructies waardoor ik met meer zelfvertrouwen achter het stuur kan zitten. Met rust en af en toe wat humor is er veel oog voor de student als individueel, er word met je meegedacht, van A tot Z!
Iris Lahr
Iris Lahr
16:04 24 Jan 22
Vandaag geslaagd bij Rijschool Weverstede. Mijn instructeur was Jamal en hij is heel professioneel, vriendelijk en rustig. Echte aanrader.
AB C
AB C
09:01 24 Dec 21
Ik had jaren geleden mijn rijbewijs gehaald bij een andere rijschool, maar ik had last van extreme rij-angst, waardoor ik nooit meer durfde te rijden sinds het behalen van mijn rijbewijs. Ik kwam bij Sebastiaan terecht en ik voelde me meteen op mijn gemak tijdens het rijden. Sebastiaan is een goede en kalme rij-instructeur, wat mij geholpen heeft mijn rij-angst te overwinnen. Dit was precies wat ik nodig had, ik heb door hem zelfvertrouwen gekregen en ik rijd nu zonder angst! Ik had werkelijk nooit gedacht dat ik nog zou durven en kunnen rijden, maar het kan dus echt. Ik ben blij dat ik voor Weverstede heb gekozen en ik raad daarom autorijschool Weverstede ten zeerste aan!
Loes van den Hof
Loes van den Hof
08:47 23 Dec 21
Ik was naar deze rijschool gegaan omdat ik me vaak angstig voelde in de bijrijderstoel, en zag dat Weverstede specialisatie had in faalangst en rijangst. Ik heb een super ervaring met deze rijschool en mijn rij instructeur (Fouad) had geduld met me en gaf mij de beste tips! Hierdoor in 1x geslaagd voor mijn praktijk en theorie!! Dankjulliewel 🙌
Lotte den Boer
Lotte den Boer
13:58 22 Dec 21
Ik ben vandaag in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs en dat heb ik voor het overgrote deel te danken aan mijn gouden instructeur Damion! Ik had regelmatig last van zenuwen wanneer ik de auto instapte. Maar omdat hij zo rustig was en alles zo goed en duidelijk uitlegde, kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen in de auto. Echt een topper!
Esther van Rossum
Esther van Rossum
10:17 22 Dec 21
Na circa 30 jaar toch weer een poging gewaagd om mijn rijbewijs te gaan halen. Met een tip van de buren bij Rijschool Weverstede terecht gekomen, door de rustige uitleg en de fijne lessen van Ron nu in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs!Op naar veel veilige kilometers!Nogmaals bedankt voor je geduld Ron!
Vanna Jager
Vanna Jager
18:24 21 Dec 21
Ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald dankzij de beste rij-instructeur Damion ;). Hij heeft mij veel inzicht laten zien in het verkeer en hielp mij met mijn verbeterpunten tijdens het rijden. Ik ben erg tevreden over de rijlessen die ik heb gehad en heb ook altijd hele gezellige gesprekken gehad. Rijschool Weverstede is zeker een aanrader!Heel erg bedankt voor de leerzame en leuke lessen!!
Charlotte van den Berg
Charlotte van den Berg
13:47 04 Jun 20
Goeie lessen, fijne sfeer in de auto en vooral een top instructeur! Ik heb een vervelende ervaring gehad bij een andere rijschool en Ron heeft me ontzettend geholpen om over mijn angst te komen. Ik zou deze rijschool iedereen aanraden!
Marijn De jager
Marijn De jager
09:47 25 May 20
Goede en deskundige rijschool die netjes hun afspraken nakomt. In 1x geslaagd!
Lisa Sha
Lisa Sha
13:21 12 Mar 20
Sebastiaan is een geweldige instructeur, met veel ervaring en geduld, geeft aanwijzingen en leerpunten zonder extra stress te bezorgen. Ik zou zeker voor rijschool Weverstede kiezen!
Wiebe van Veen
Wiebe van Veen
15:35 28 Feb 20
Na vele negatieve ervaringen rondom rijlessen en examens beland bij Damion, en wat had ik dat graag vanaf moment 1 gehad. Ondanks dat ik al veel ervaring had en al afgereden, kwam Damion vanaf het eerste moment met nieuwe inzichten en goede tips om mijn rijgedrag te verbeteren. Daarnaast zit hij super rustig naast je, weet hij je te motiveren én je vertrouwen te geven, kortom: super. Damion, bedankt voor de lessen en het zodoende toch nog vrij snel halen van mijn rijbewijs! 🙂
Yunta Y
Yunta Y
07:07 19 Feb 20
Weverstede rijschool is superfijn. Ik had minder leuke ervaringen met andere rijscholen. Ik keek er steeds meer tegenop om te lessen en elke keer was ik gestopt voordat ik durfde om af te rijden. Toen vertelde een vriendin mij over Weverstede. Nou, na mijn eerdere ervaringen moet ik wel zeggen dat deze rijschool echt een aanrader is! Ik vind het moeilijker om met iemand te rijden die ik niet ken dus om mij voor te bereiden op het examen en om gewend te raken aan een “vreemde” naast mij kreeg ik rijlessen van de drie toppers Sebastian, Damion en Sundeep. Met hun goede begeleiding, relaxte aanpak en positieve feedback heb ik steeds meer zelfvertrouwen gekregen en yess.. Ik heb mijn rijbewijs gehaald!For those who are looking for an excellent drivingschool with English speaking instructors, Weverstede is a good choice. There are times when I felt tired to think in Dutch (usually after work) and somehow I would rather have the rules and feedbacks explained in English, and it went very well. Thank you Weverstede!
Stijn Portier
Stijn Portier
20:59 19 Jan 20
Voor de zomervakantie zat ik nog bij een andere rijschool, ik keek altijd op tegen mijn rijlessen. Maar toen stopte die rijschool en vond ik Rijschool Weverstede. Door de aardige en goede instructeuren en de fijne sfeer in de auto kreeg ik weer zin in het autorijden. Ik raad iedereen Rijschool Weverstede aan. Ik ben dankbaar voor mijn ervaringen met deze rijschool en met dank aan hen heb ik mijn rijbewijs in een keer kunnen halen!!Top Rijschool!!!!!!
Puk Tiddens
Puk Tiddens
11:00 27 Dec 19
hele fijne ervaring en zeker een aanrader! in 1 keer geslaagd door mede mezelf natuurlijk maar ook zeker de goeie hulp die ik hier bij gekregen heb. Damion geeft je zelfvertrouwen en geeft op een positieve manier feedback. de lessen waren altijd gezellig maar ik heb ook elke les veel geleerd. kortom echt heel blij mee en nogmaals dus echt een aanrader.
Jayshri Mungra
Jayshri Mungra
20:10 10 Dec 19
Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor rijschool Weverstede. De rij instructeurs zijn geduldig, geven een goede uitleg en zorgen ervoor dat je uiteindelijk zelfverzekerd achter het stuur zit. Top ervaring! Dank jullie wel 👌🎉
Daan Kerbusch
Daan Kerbusch
09:10 23 Nov 19
Ik kan deze rijschool aan iedereen aanraden. Fijne lessen in een rustige, ontspannen omgeving. Instructeur Damion legt alles vanaf de eerste les goed en duidelijk uit. Door de prettige sfeer verliepen de lessen altijd prima. En ook nog in 1 keer geslaagd!
Esra Vermeulen
Esra Vermeulen
20:51 21 Nov 19
Ik wil iedereen Rijschool Weverstede aanraden! Na mijn rijlessen bij een andere rijschool, keek ik erg tegen het examen op. Maar gelukkig heb ik bij Rijschool Weverstede lessen kunnen volgen, waardoor ik weer zoveel plezier en vertrouwen in het autorijden heb gekregen.Damion maakte ruimte en tijd om mij in vijf lessen klaar te stomen voor het examen, dat ik in 1x heb gehaald!!! Tijdens de lessen laat Damion je vele succeservaringen opdoen. Wanneer hij merkt dat het je nog niet helemaal lukt, vindt hij een manier om je het te laten begrijpen, met rust en geduld. Dit aan de hand van voorbeelden, tekeningen, quotes en foto's. Aan het einde van elke les had ik weer zoveel geleerd. Damion is erg betrokken bij zijn leerlingen en ik heb gemerkt dat hij de les én zichzelf feilloos kan aanpassen aan de leerling. Er is ruimte voor emoties, hier toont hij veel begrip voor. Ook is elke les gezellig!Ik wil Rijschool Weverstede erg bedanken! Ook wil ik iedereen dat aanraden wat ik achteraf graag gewild had: Vanaf het begin rijlessen bij Rijschool Weverstede!!
Laura D.
Laura D.
21:36 14 Nov 19
Hele fijne rijschool. Ik ben op aanraden van mijn broer bij Weverstede gaan lessen en ben hier in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Damion heeft ervoor gezorgd dat ik met vertrouwen in mijn eigen kunnen de weg op ga. Hij is heel erg geduldig en neemt alle tijd om dingen nog een keer uit te leggen als je het even niet meer weet. ( en deze ezel stootte zich wel vaker aan dezelfde steen 🙂 Hij zal je nooit opjagen, indien nodig parkeer je de auto aan de kant en tekent hij verkeerssituaties uit op papier zodat je begrijpt wat de bedoeling is.10/10 wat mij betreft! Deze mensen hebben gewoon talent voor coachen en kunnen informatie goed overbrengen aan verschillende typen mensen. Ook een goede rijschool als je last hebt van faalangst e.d.
D. ten Hoedt
D. ten Hoedt
16:48 07 Nov 19
Ontzettend professionele, prettige begeleiding. De instructeuren hebben zeer goede kennis van zaken en weten precies wat je nodigt hebt. Beter deze goede rijschool dan een goedkope waar je uiteindelijk nadeel aan hebt en alsnog meer uren moet lessen.
Danny Cirkel
Danny Cirkel
14:04 06 Nov 19
Prima rijschool!! In 1 keer geslaagd voor me aanhanger rijbewijs top les gehad en een relaxte sfeer zeker een aanrader👍🏻
Een Google-gebruiker
Een Google-gebruiker
17:35 05 Nov 19
Sebastiaan is een topinstructeur! Ik (46) had last van extreme rij- en faalangst en had al meerdere rijscholen die hierin gespecialiseerd waren geprobeerd. Wat een verademing toen ik les kreeg van Sebastiaan! Een super-kundige aanpak heeft er voor gezorgd dat het dus wel kan. Sebastiaan bleef altijd rustig en vol vertrouwen, zelfs als ik het zelf soms anders zag. Ik heb hierdoor bij Rijschool Weverstede in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Dus zoek niet verder en kies voor Weverstede!
Nikki Tsiftis
Nikki Tsiftis
13:19 02 Nov 19
Een echte aanrader! Na een minder goede ervaring met een andere rijschool, ben ik bij hen in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Damion geeft op een rustige en gestructureerde manier les, legt op een duidelijke manier uit wat je moet doen en waarom, en maakt situaties begrijpelijk door deze te visualiseren. Hij weet eventuele twijfels bij je weg te halen en zorgt dat je zelfstandig beslissingen neemt en zo veilig de weg op kunt! De lessen zijn altijd gezellig en na elke les volgt een evaluatie waardoor je precies weet wat je verbeterpuntjes zijn voor de volgende les (ook in de app terug te vinden). Kortom: zoek niet verder, haal je rijbewijs bij Rijschool Weverstede!
Xiao-nan Artz
Xiao-nan Artz
14:14 24 Sep 19
Sebastiaan en Ron zijn prettige instructeurs. Ze letten op hele goede dingen en geven ook uitleg hierbij, wat heel prettig is. Alle lessen en info zijn online terug te vinden, wat het handig en overzichtelijk maakt. Ik ben ontzettend blij dat ik geslaagd ben en dat dankzij deze rijschool! 🙂
John Van Den Berge
John Van Den Berge
18:48 28 Aug 19
Bij rijschool Weverstede heb ik, op mijn 50ste en 32 jaar nadat ik mijn B rijbewijs heb gehaald, in een ochtendcursus van 4 uur met aansluitend examen bij het CBR in een keer mijn E achter B rijbewijs gehaald. De instructeur tevens eigenaar Sebastiaan geeft kundig en duidelijk les, hij legt uit, laat het je toepassen, en indien nodig geeft hij aan wat anders/beter moet, en neem van mij aan na 32 jaar heb je je toch een iets andere rijstijl aangeleerd dan de examinator wil zien. Maar de methodes van Sebastiaan werken.
John Van Den Berge
John Van Den Berge
18:48 28 Aug 19
Bij rijschool Weverstede heb ik, op mijn 50ste en 32 jaar nadat ik mijn B rijbewijs heb gehaald, in een ochtendcursus van 4 uur met aansluitend examen bij het CBR in een keer mijn E achter B rijbewijs gehaald. De instructeur tevens eigenaar Sebastiaan geeft kundig en duidelijk les, hij legt uit, laat het je toepassen, en indien nodig geeft hij aan wat anders/beter moet, en neem van mij aan na 32 jaar heb je je toch een iets andere rijstijl aangeleerd dan de examinator wil zien. Maar de methodes van Sebastiaan werken.
Sven N
Sven N
09:36 15 Aug 19
Fijne rijschool goede uitleg en blijven altijd rustig. Examen in een keer gehaald. Echt een aanrader.
Sven N
Sven N
09:36 15 Aug 19
Fijne rijschool goede uitleg en blijven altijd rustig. Examen in een keer gehaald. Echt een aanrader.
Dilano Boy
Dilano Boy
17:50 11 Jul 19
Top rijschool, hele rustige maar fanatieke rij-instructeur. helpt enorm als je faalangst heb of als je twijfelt. zeker een aanrader!!
Edwin Bos
Edwin Bos
17:20 11 Jul 19
Beide zoons van ons hebben bij rijschool Weverstede rijles gehad.mijn oudste zoon zat eerst bij een andere rijschool maar omdat dat niet lekker liep en de communicatie erg gebrekkig was zijn we bij Weverstede uitgekomenwat zijn we achteraf blij dat we deze zet gedaan hebben.mijn oudste zoon moest verschillende dingen afleren die hem fout waren aangeleerd.vanaf het begin duidelijke communicatie en je weet waar je aan toe bent.mijn oudste zoon vind dat zowel Bas al Damian verstand van zaken hebben. hij is in één keer geslaagd.bij de jongste zoon hebben we niet hoeven nadenken bij wie hij zou gaan lessen, Weverstede natuurlijk! op zijn verjaardag werd hij opgehaald voor een proefles en toen hij terug was hebben we het advies gevolgd van Bas. en ook hij was zeer tevreden en is in één keer geslaagd.wij raden een ieder aan om niet verder te kijken naar een rijschool want dit zijn echt toppers.bedankt Bas en Damian!
Edwin Bos
Edwin Bos
17:20 11 Jul 19
Beide zoons van ons hebben bij rijschool Weverstede rijles gehad.mijn oudste zoon zat eerst bij een andere rijschool maar omdat dat niet lekker liep en de communicatie erg gebrekkig was zijn we bij Weverstede uitgekomenwat zijn we achteraf blij dat we deze zet gedaan hebben.mijn oudste zoon moest verschillende dingen afleren die hem fout waren aangeleerd.vanaf het begin duidelijke communicatie en je weet waar je aan toe bent.mijn oudste zoon vind dat zowel Bas al Damian verstand van zaken hebben. hij is in één keer geslaagd.bij de jongste zoon hebben we niet hoeven nadenken bij wie hij zou gaan lessen, Weverstede natuurlijk! op zijn verjaardag werd hij opgehaald voor een proefles en toen hij terug was hebben we het advies gevolgd van Bas. en ook hij was zeer tevreden en is in één keer geslaagd.wij raden een ieder aan om niet verder te kijken naar een rijschool want dit zijn echt toppers.bedankt Bas en Damian!
Joost van de Kamp
Joost van de Kamp
08:22 27 Jun 19
Super Rijschool, rustige uitleg! Met veel plezier gereden en mijn rijbewijs gehaald.
mandy fonville
mandy fonville
07:18 24 Jun 19
ik ben vandaag geslaagd in 1 keer voor me auto 🚘🎉Ook door de 2 toppers Sebas en Damian wat een top mensen 🎉 echt super bedankt!
Ivo Meijer
Ivo Meijer
07:30 15 Jun 19
Zeer blij dat ik ondanks mijn Adhd en examen stress tóch mijn rijbewijs heb behaald, d.m.v. de goede zorgen van zowel Damion als Sebas! Ik had er een hard hoofd in maar door de juiste begeleiding en aanwijzingen kan ik nu gecontroleerd en veilig de weg op! Eindelijk die vrijheid die ik al jaren wilde! Dank jullie wel, ik ben zeer gelukkig! vriendelijke groet, Ivo
Eva Janssen
Eva Janssen
12:41 14 Jun 19
Wat een fijne rijschool! Eerst laten ze je wennen aan het autorijden, en dan beetje voor beetje leer je er steeds iets bij, zo heb ik altijd ontspannen gereden en kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen. Ik vind ze erg goed in het leren van de "bijzondere verrichtingen", in een paar lessen heb je ze onder de knie....super!! En ik was niet de makkelijkste, dus bedankt en dankzij jullie heb ik voortaan veel rijplezier!! groetjes Nicolette
Xander Stelling
Xander Stelling
13:28 23 May 19
Leuke rij instructeur die goed mentaal kan schakelen. Hij weet alles zo uit te leggen dat je het begrijpt. Ging praktisch om met mijn dyslexie ivm de theorie. Geslaagd!
Nienke Tenneij
Nienke Tenneij
04:54 02 May 19
Een natuurtalent ben ik niet, maar door goede uitleg, op rustige manier veel ervaring op doen en consequente aandacht voor wat goed ging en nog wat meer oefening nodig had, voel ik me nu prettig tijdens het rijden en ben ik in 1x geslaagd. Super!
Daniel Santurio Gonzalez
Daniel Santurio Gonzalez
05:25 26 Apr 19
Bij deze rijschool heb ik in een ochtendcursus van 4 uur met aansluitend examen bij het CBR in één keer mijn E achter B rijbewijs gehaald. Instructeur en eigenaar Sebastiaan geeft zeer kundig en duidelijk les, waarbij hij het leerprincipe aanhoudt dat leerlingen eerst zelf moeten nadenken over oplossingen en moeten ervaren hoe deze uitwerken om vervolgens - zo nodig - pas aan te geven wat anders/beter moet. Uitstekende methode!
Judith Veening
Judith Veening
11:56 25 Apr 19
Ik kan deze rijschool zeker aanraden, de instructeur (Damion) weet goed wat je nodig hebt en legt dingen rustig uit. Ook precies goed mijn examen gepland want ik ben in 1 keer geslaagd!
Jonna Gjaltema
Jonna Gjaltema
17:31 18 Apr 19
Aanrader! Na een slechte ervaring met een andere rijschool ben ik overgestapt naar Weverstede. Geen seconde spijt gehad! Hele fijne begeleiding en goede uitleg. Damion zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto en dat je zelfvertrouwen krijgt.
Felicia hartjeex
Felicia hartjeex
12:36 04 Apr 19
Deze rijschool heeft me echt leuke en vooral leerzame rijlessen bezorgd. Heel staps gewijs. Ik ben dan ook in 1x geslaagd voor me rijbewijs ! Thanks !
Mathijs van Doornik
Mathijs van Doornik
08:23 12 Mar 19
Zeer goed geholpen.. De uitleg is duidelijk.. Super bedankt...
Merijne Kramp
Merijne Kramp
08:28 07 Mar 19
Top gozer! Hele goede uitleg, heel gedegen in zijn vak en heel relaxt qua uitleg. Heb een goede tijd gehad met Sebastiaan en ook ik kan zeggen dat ik geslaagd ben!
Marieke Schwartz
Marieke Schwartz
18:35 01 Mar 19
Na meerdere pogingen (angst) eindelijk een fijne rijschool en instructeur gevonden. Die echt de tijd heeft genomen voor mij. Tijdens de tussentijdse toets heb ik mijn speciale verrichtingen gehaald en door deze toets wist ik ook gelijk wat mij te wachten stond bij het examen. Als kers op de taart ben ik in 1x geslaagd! Sebastiaan heel erg bedankt! Ook voor de gezelligheid tijdens het lessen 🙂
Martijn Knegt
Martijn Knegt
11:51 12 Feb 19
Sebastiaan geeft duidelijke uitleg, ook ziet hij goed waar je moeite mee hebt en helpt je die punten te verbeteren. Zeker aan te bevelen!
Vincent Klaassen
Vincent Klaassen
08:39 12 Feb 19
Goede rijschool, duidelijke & rustige uitleg. Zeker een aanrader!
Anouk Romme
Anouk Romme
20:52 01 Feb 19
Elke week een goede les waarin duidelijk aandacht wordt besteed aan verschillende punten en technieken. Ook erg handig vond ik dat Damion situaties schets, waardoor je ze beter begrijpt.
Josse Poppinga
Josse Poppinga
16:49 31 Jan 19
Een goeie rijschool waar ze nog wel een stapje extra willen doen om te zorgen dat je slaagt!!
Yaz zy
Yaz zy
12:46 22 Jan 19
Ruim 10 jaar geleden heb ik rijles gehad en ben ik 4x gezakt. Ik heb vorig jaar het lessen weer opgepakt en bij deze rijschool ben ik in 1x geslaagd. Sebastiaan is een heel kundige en begripvolle rijinstructeur. Hij biedt structuur en legt duidelijk uit wat je moet doen en waarom die handeling noodzakelijk is. Je leert uiteraard hoe je met de auto om moet gaan, maar ook hoe je rust en overzicht kunt creëren zodat je ver vooruit kunt kijken en veilig de weg op kan. Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen!!
Iryna Kortlang
Iryna Kortlang
12:45 22 Jan 19
Na zoveel pogingen (inclusief faalangst examen) eindelijk een goede rijschool gevonden en ….geslaagd!!!Super begeleiding van Sebastian, rustig sfeer, duidelijk, leerzaamDankzij jouw eindeloze geduld mag ik nu ook rijden :-)Bedankt voor de goede begeleiding, geduld en vertrouwen!Een echte aanrader!!!
birgitta holter
birgitta holter
15:04 14 Jan 19
Super rijschool! Als je zeker wilt weten dat je niet alleen slaagd maar ook veilig kunt rijden. En heel vriendelijke begeleiding voor mensen met faalangst. Aanrader!
ESMEE. van der Linden
ESMEE. van der Linden
18:14 28 Dec 18
Duidelijke en leerzame begeleiding. Erg flexibel en relaxte sfeer!
Emma Westerink
Emma Westerink
08:43 19 Dec 18
Super rijschool! De rij instructeur (Damion) weet goed wanneer je genoeg lessen hebt gehad en klaar bent om af te rijden zodat je dan ook echt in 1 keer slaagt 🙂 Ik heb met plezier lessen gehad en raad deze rijschool heel erg aan.
Nino Van Luijn
Nino Van Luijn
13:15 16 Oct 18
Goeie service en duidelijk, bedankt vriend !??
E.A. Albers
E.A. Albers
14:36 11 Oct 18
Prima les met goede instructie, relaxte sfeer. In een keer geslaagd voor E achter B!
Nick Van der kraats
Nick Van der kraats
07:30 11 Oct 18
goede professionele begeleiding van het begin tot het eind, zeker aan te bevelen.
Jenny Snel
Jenny Snel
17:32 17 Sep 18
Onze dochter Bo is vandaag geslaagd voor haar scooterrijbewijs. Super vriendelijke rustige instructeur. Duidelijke uitleg. Zij heeft genoten van de les. Ze weet nu al waar ze haar autorijlessen gaat doen. Thx.
Danny Daalhuizen
Danny Daalhuizen
14:05 05 Sep 18
Mijn zoon is vandaag geslaagd voor zijn auto rijbewijs. Deze rijschool heeft hem echt geholpen, aangezien hij autisme heeft. De instructeur (bas) is zeer goed in zijn vak en legt alles rustig uit. Kevin heeft dit als zeer prettig ervaren. Wij kunnen deze rijschool echt aanraden.
Bekijk alle beoordelingen Recensie schrijven