Over Rijschool Weverstede

Elk lesuur wordt volledig op jou afgestemd.
Persoonlijke aandacht en begeleiding staat voorop.

Opzoek naar een professionele rijschool?

Rijschool Weverstede is een professionele rijschool, opgericht door Sebastiaan Weerdenburg met meer dan vijfentwintig jaar ervaring als rij-instructeur. Rijschool Weverstede heeft een bovengemiddeld slagingspercentage, waardoor een rijopleiding bij Rijschool Weverstede kan worden gekenmerkt als een rijopleiding op maat. Wij geven autorijles in een schakelauto en automaat.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Ieder lesuur wordt bij ons op de persoonlijke mogelijkheden van de leerling afgestemd. Wilt u bijvoorbeeld meerdere keren per week rijlessen hebben of wilt u een persoonlijke overwinning hebben op uw rijangst? De rijschool past zich aan op uw situatie! Persoonlijk aandacht en begeleiding staat bij Rijschool Weverstede voorop. Onze manier van lesgeven resulteert dan ook in een hoog slagingspercentage en tevredenheid onder de leerlingen.

over-ons
over-ons5

Rijden vanaf 16,5 jaar en faalangst begeleiding

Sinds 1 november 2011 kunnen jongeren als ze 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor hun rijbewijs B. Vanaf dat je 17 jaar bent mag je afrijden. Tot dat de jongeren 18 jaar zijn kunnen ze onder begeleiding van een ervaren bestuurder auto rijden, het zogenoemde ‘2todrive’. Meer informatie over het rijden vanaf 16,5 jaar kunt u lezen op de website van de Rijksoverheid.

Durft u de drempel niet te zetten? of heeft u angst om de auto in te stappen? Wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst.

over-ons3

Een spoedopleiding op maat!

Veel leerlingen willen het rijbewijs zo snel mogelijk halen, daarom is Rijschool Weverstede gespecialiseerd in het geven van spoedopleidingen op maat. Voor een versnelde rijopleiding wordt er eerst een intake test afgenomen. Men moet wel rekening houden dat een spoedopleiding een zeer intensieve rijopleiding is. De rijlessen van een spoedopleiding vinden alleen overdag plaats.

Wat zeggen onze klanten?

Goeie service en duidelijk, bedankt vriend !??
Nino Van Luijn
Nino Van Luijn
13:15 16 Oct 18
Prima les met goede instructie, relaxte sfeer. In een keer geslaagd voor E achter B!
E.A. Albers
E.A. Albers
14:36 11 Oct 18
goede professionele begeleiding van het begin tot het eind, zeker aan te bevelen.
Nick Van der kraats
Nick Van der kraats
07:30 11 Oct 18
Onze dochter Bo is vandaag geslaagd voor haar scooterrijbewijs. Super vriendelijke rustige instructeur. Duidelijke uitleg. Zij heeft genoten van de les. Ze weet nu al waar ze haar autorijlessen gaat doen. Thx.
Jenny Snel
Jenny Snel
17:32 17 Sep 18
Mijn zoon is vandaag geslaagd voor zijn auto rijbewijs. Deze rijschool heeft hem echt geholpen, aangezien hij autisme heeft. De instructeur (bas) is zeer goed in zijn vak en legt alles rustig uit. Kevin heeft dit als zeer prettig ervaren. Wij kunnen deze rijschool echt aanraden.
Danny Daalhuizen
Danny Daalhuizen
14:05 05 Sep 18

Autorijles in een Hyundai i30 of i20

Bij Rijschool weverstede krijgt u rijles van één vaste instructeur in steeds dezelfde lesauto. We rijden in auto’s die niet ouder zijn als 3 jaar. De auto waar Rijschool Weverstede op dit moment rijlessen in geeft is een Hyundai i30 en i40, een zeer prettige, overzichtelijke en goed handelbare auto. De i30 auto waar wij in rijden is rijschool auto van het jaar geworden. Dit is uitgeroepen door Brands organisatie BOVAG, SRB en VRB. Ook geven wij autorijles in de hyundai i20. In deze auto worden de automaat lessen gegeven. Wij geven o.a. rijles in de Meern, Woerden, Ijsselstein, Kockengen, Vleuten, Nieuwegein, Harmelen, Houten en Montfoort.

over-ons2
over-ons4

Contact opnemen met de Rijschool?

Voor meer informatie kunt u terecht op deze website waar u op de meeste vragen direct een antwoord kan vinden. Heeft u nog vragen, wilt u liever persoonlijk contact of wilt u een afspraak maken met Rijschool Weverstede? Dan kunt u ons via het volgende telefoonnummer bereiken: 030-889 5233 of 06-41981725. Tevens kunt een een mail sturen naar info@rijschool-weverstede.nl of een bericht versturen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op! Rijschool Weverstede hanteert de regels van de SRB.