Over Rijschool Weverstede

Elk lesuur wordt volledig op u afgestemd.
Persoonlijke aandacht en begeleiding staan voorop.

Opzoek naar een professionele rijschool?

Rijschool Weverstede is een professionele rijschool, opgericht door Sebastiaan Weerdenburg met meer dan vijfentwintig jaar ervaring als rij-instructeur. Rijschool Weverstede heeft een bovengemiddeld slagingspercentage, waardoor een rijopleiding bij Rijschool Weverstede kan worden gekenmerkt als een rijopleiding op maat. Wij geven autorijles in een schakelauto en automaat.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Ieder lesuur wordt bij ons op de persoonlijke mogelijkheden van de leerling afgestemd. Wilt u bijvoorbeeld meerdere keren per week rijlessen hebben of wilt u een persoonlijke overwinning hebben op uw rijangst? De rijschool past zich aan op uw situatie! Persoonlijk aandacht en begeleiding staat bij Rijschool Weverstede voorop. Onze manier van lesgeven resulteert dan ook in een hoog slagingspercentage en tevredenheid onder de leerlingen.

over-ons
over-ons5

Rijden vanaf 16,5 jaar en faalangst begeleiding

Sinds 1 november 2011 kunnen jongeren als ze 16,5 jaar beginnen met rijlessen voor hun rijbewijs B. Vanaf dat je 17 jaar bent mag je afrijden. Tot dat de jongeren 18 jaar zijn kunnen ze onder begeleiding van een ervaren bestuurder auto rijden, het zogenoemde ‘2todrive’. Meer informatie over het rijden vanaf 16,5 jaar kunt u lezen op de website van de Rijksoverheid.

Durft u de drempel niet te zetten? of heeft u angst om de auto in te stappen? Wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst.

over-ons3

Een spoedopleiding op maat!

Veel leerlingen willen het rijbewijs zo snel mogelijk halen, daarom is Rijschool Weverstede gespecialiseerd in het geven van spoedopleidingen op maat. Voor een versnelde rijopleiding wordt er eerst een intake test afgenomen. Men moet wel rekening houden dat een spoedopleiding een zeer intensieve rijopleiding is. De rijlessen van een spoedopleiding vinden alleen overdag plaats.

Autorijles in een Hyundai i30 of i20

Bij Rijschool weverstede krijgt u rijles van één vaste instructeur in steeds dezelfde lesauto. We rijden in auto’s die niet ouder zijn als 3 jaar. De auto waar Rijschool Weverstede op dit moment rijlessen in geeft is een Hyundai i30 en i40, een zeer prettige, overzichtelijke en goed handelbare auto. De i30 auto waar wij in rijden is rijschool auto van het jaar geworden. Dit is uitgeroepen door Brands organisatie BOVAG, SRB en VRB. Ook geven wij autorijles in de hyundai i20. In deze auto worden de automaat lessen gegeven. Wij geven o.a. rijles in de Meern, Woerden, Ijsselstein, Kockengen, Vleuten, Nieuwegein, Harmelen, Houten en Montfoort.

over-ons2
over-ons4

Contact opnemen met de Rijschool?

Voor meer informatie kunt u terecht op deze website waar u op de meeste vragen direct een antwoord kan vinden. Heeft u nog vragen, wilt u liever persoonlijk contact of wilt u een afspraak maken met Rijschool Weverstede? Dan kunt u ons via het volgende telefoonnummer bereiken: 030-889 5233 of 06-41981725. Tevens kunt een een mail sturen naar info@rijschool-weverstede.nl of een bericht versturen via het contactformulier op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op! Rijschool Weverstede hanteert de regels van de SRB.

Wat zeggen onze klanten?

Ik kan deze rijschool zeker aanraden, de instructeur (Damion) weet goed wat je nodig hebt en legt dingen rustig uit. Ook precies goed mijn examen gepland want ik ben in 1 keer geslaagd!
Judith Veening
Judith Veening
11:56 25 Apr 19
Aanrader! Na een slechte ervaring met een andere rijschool ben ik overgestapt naar Weverstede. Geen seconde spijt gehad! Hele fijne begeleiding en goede uitleg. Damion zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto en dat je zelfvertrouwen krijgt.
Jonna Gjaltema
Jonna Gjaltema
17:31 18 Apr 19
Deze rijschool heeft me echt leuke en vooral leerzame rijlessen bezorgd. Heel staps gewijs. Ik ben dan ook in 1x geslaagd voor me rijbewijs ! Thanks !
Felicia hartjeex
Felicia hartjeex
12:36 04 Apr 19
Zeer goed geholpen.. De uitleg is duidelijk.. Super bedankt...
Mathijs van Doornik
Mathijs van Doornik
08:23 12 Mar 19
Top gozer! Hele goede uitleg, heel gedegen in zijn vak en heel relaxt qua uitleg. Heb een goede tijd gehad met Sebastiaan en ook ik kan zeggen dat ik geslaagd ben!
Merijne Kramp
Merijne Kramp
08:28 07 Mar 19
Na meerdere pogingen (angst) eindelijk een fijne rijschool en instructeur gevonden. Die echt de tijd heeft genomen voor mij. Tijdens de tussentijdse toets heb ik mijn speciale verrichtingen gehaald en door deze toets wist ik ook gelijk wat mij te wachten stond bij het examen. Als kers op de taart ben ik in 1x geslaagd! Sebastiaan heel erg bedankt! Ook voor de gezelligheid tijdens het lessen 🙂
Marieke Schwartz
Marieke Schwartz
18:35 01 Mar 19
Sebastiaan geeft duidelijke uitleg, ook ziet hij goed waar je moeite mee hebt en helpt je die punten te verbeteren. Zeker aan te bevelen!
Martijn Knegt
Martijn Knegt
11:51 12 Feb 19
Goede rijschool, duidelijke & rustige uitleg. Zeker een aanrader!
Vincent Klaassen
Vincent Klaassen
08:39 12 Feb 19
Elke week een goede les waarin duidelijk aandacht wordt besteed aan verschillende punten en technieken. Ook erg handig vond ik dat Damion situaties schets, waardoor je ze beter begrijpt.
Anouk Romme
Anouk Romme
20:52 01 Feb 19
Een goeie rijschool waar ze nog wel een stapje extra willen doen om te zorgen dat je slaagt!!
Josse Poppinga
Josse Poppinga
16:49 31 Jan 19
Ruim 10 jaar geleden heb ik rijles gehad en ben ik 4x gezakt. Ik heb vorig jaar het lessen weer opgepakt en bij deze rijschool ben ik in 1x geslaagd. Sebastiaan is een heel kundige en begripvolle rijinstructeur. Hij biedt structuur en legt duidelijk uit wat je moet doen en waarom die handeling noodzakelijk is. Je leert uiteraard hoe je met de auto om moet gaan, maar ook hoe je rust en overzicht kunt creëren zodat je ver vooruit kunt kijken en veilig de weg op kan. Ik kan deze rijschool iedereen aanbevelen!!
Yaz zy
Yaz zy
12:46 22 Jan 19
Na zoveel pogingen (inclusief faalangst examen) eindelijk een goede rijschool gevonden en ….geslaagd!!!Super begeleiding van Sebastian, rustig sfeer, duidelijk, leerzaamDankzij jouw eindeloze geduld mag ik nu ook rijden :-)Bedankt voor de goede begeleiding, geduld en vertrouwen!Een echte aanrader!!!
Iryna Kortlang
Iryna Kortlang
12:45 22 Jan 19
Super rijschool! Als je zeker wilt weten dat je niet alleen slaagd maar ook veilig kunt rijden. En heel vriendelijke begeleiding voor mensen met faalangst. Aanrader!
birgitta holter
birgitta holter
15:04 14 Jan 19
Duidelijke en leerzame begeleiding. Erg flexibel en relaxte sfeer!
ESMEE. van der Linden
ESMEE. van der Linden
18:14 28 Dec 18
Super rijschool! De rij instructeur (Damion) weet goed wanneer je genoeg lessen hebt gehad en klaar bent om af te rijden zodat je dan ook echt in 1 keer slaagt 🙂 Ik heb met plezier lessen gehad en raad deze rijschool heel erg aan.
Emma Westerink
Emma Westerink
08:43 19 Dec 18
Goeie service en duidelijk, bedankt vriend !??
Nino Van Luijn
Nino Van Luijn
13:15 16 Oct 18
Prima les met goede instructie, relaxte sfeer. In een keer geslaagd voor E achter B!
E.A. Albers
E.A. Albers
14:36 11 Oct 18
goede professionele begeleiding van het begin tot het eind, zeker aan te bevelen.
Nick Van der kraats
Nick Van der kraats
07:30 11 Oct 18
Onze dochter Bo is vandaag geslaagd voor haar scooterrijbewijs. Super vriendelijke rustige instructeur. Duidelijke uitleg. Zij heeft genoten van de les. Ze weet nu al waar ze haar autorijlessen gaat doen. Thx.
Jenny Snel
Jenny Snel
17:32 17 Sep 18
Mijn zoon is vandaag geslaagd voor zijn auto rijbewijs. Deze rijschool heeft hem echt geholpen, aangezien hij autisme heeft. De instructeur (bas) is zeer goed in zijn vak en legt alles rustig uit. Kevin heeft dit als zeer prettig ervaren. Wij kunnen deze rijschool echt aanraden.
Danny Daalhuizen
Danny Daalhuizen
14:05 05 Sep 18