Rijden met Faalangst

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst. Maak nu de stap om je faalangst te overwinnen!

Faalangst-begeleiding

‘Je hebt lang geoefend om het zover te brengen. Je weet dat je het kan, maar toch heb je in je achterhoofd dat knagende gevoel, dat het toch niet goed zal gaan. Je gaat in de auto zitten en opeens weet je helemaal niets meer. Je bent zo zenuwachtig, dat je de auto niet eens meer in de versnelling kan zetten. Of je kan niet eens meer normaal nadenken, zodat je de opdrachten van je examinator niet goed kan uitvoeren’.

Komt je dit bekent voor? Dan heb jij waarschijnlijk last van faalangst. Ben je bang of ben je onzeker in het verkeer omdat je lang niet meer hebt gereden of een (bijna)ongeluk hebt meegemaakt? Dan kan een opfriscursus je helpen je angsten te overwinnen.

Vraag direct een proefles aan

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Soorten faalangst

Faalangst bestaat in vele verschillende vormen. Faalangst door druk van buiten af, of misschien heb je wel iets meegemaakt, waardoor je steeds weer zenuwachtig wordt. Ook kan faalangst genetisch zijn. Sebastiaan is getraind in het herkennen van de soorten faalangst en weet precies hoe ze hiermee moeten omgaan. We kijken naar de bron van de faalangst en zullen samen met jouw proberen om je zoveel vertrouwen te geven in je eigen rijden, dat je zenuwen tijdens je examen of het rijden zoveel mogelijk zijn verminderd.

spoedopleiding aanmelden

Fouten maken is niet erg

Het belangrijkste om te weten is dat fouten maken tijdens je lessen of zelfs op je examen helemaal niet erg is. Iedereen maakt fouten. Niemand verwacht van je dat je in één keer alles goed doet. Tijdens je opleiding wordt hier ook met regelmaat op gewezen, zelfs je instructeur maakt wel eens een foutje.
Het is onmogelijk om je zenuwen helemaal bij je examen weg te nemen, en dat is ook helemaal niet erg. Iedereen heeft last van spanning als hij of zij examen moet doen. Dit is normaal. Het wordt echter faalangst als de zenuwen zo erg zijn dat je niet meer normaal kan functioneren. Sebastiaan zal je zoveel mogelijk begeleiden bij je faalangst, zodat je je examen zo goed mogelijk kan doorlopen.

Wat zeggen onze klanten?

Goeie service en duidelijk, bedankt vriend !??
Nino Van Luijn
Nino Van Luijn
13:15 16 Oct 18
Prima les met goede instructie, relaxte sfeer. In een keer geslaagd voor E achter B!
E.A. Albers
E.A. Albers
14:36 11 Oct 18
goede professionele begeleiding van het begin tot het eind, zeker aan te bevelen.
Nick Van der kraats
Nick Van der kraats
07:30 11 Oct 18
Onze dochter Bo is vandaag geslaagd voor haar scooterrijbewijs. Super vriendelijke rustige instructeur. Duidelijke uitleg. Zij heeft genoten van de les. Ze weet nu al waar ze haar autorijlessen gaat doen. Thx.
Jenny Snel
Jenny Snel
17:32 17 Sep 18
Mijn zoon is vandaag geslaagd voor zijn auto rijbewijs. Deze rijschool heeft hem echt geholpen, aangezien hij autisme heeft. De instructeur (bas) is zeer goed in zijn vak en legt alles rustig uit. Kevin heeft dit als zeer prettig ervaren. Wij kunnen deze rijschool echt aanraden.
Danny Daalhuizen
Danny Daalhuizen
14:05 05 Sep 18

Speciaal CBR-faalangst-examen

Het CBR kent een speciaal examen voor faalangst. Dit examen is niet gemakkelijker, maar je krijgt wel de kans om tijdens je examen je zenuwen weer in orde te krijgen. Het examen duurt 80 minuten i.p.v. 60 minuten zodat meer tijd hebt om te kunnen laten zien wat je werkelijk kunt. Ook de examinator is speciaal opgeleid voor het faalangstexamen

rws
de auto

Normale lesprijzen

Rijschool Weverstede biedt de faalangst-begeleiding aan tegen de normale lesprijzen, zodat je je daar in ieder geval geen zorgen om hoeft te maken. Ook kan je bij faalangst gewoon kiezen tussen pakketten en losse lessen. Er zal dus wat de prijs betreft geen verschil worden gemaakt tussen de standaard-opleiding of faalangst-begeleiding. Indien we samen besluiten dat een faalangst-examen de beste keuze voor je is moet je wel rekening houden met een extra toeslag van het CBR bovenop het normale examengeld. Heb je nog vragen? Bel of mail gerust. We staan je graag te woord.
Wil je weten of jij ook faalangst hebt? Doe de faalangst-test.