Spoedopleiding

Boek nu een spoedopleiding bij Rijschool Weverstede 

Aanmelden
Begin al met autorijlessen wanneer je 16,5 jaar bent bij Rijschool Weverstede in de omgeving van Utrecht

Spoedopleiding bij rijschool Weverstede

Voor een spoedopleiding bij Rijschool Weverstede is een intake verplicht. Bij een intake voor de spoedopleiding wordt gekeken of men geschikt is voor de spoedopleiding. Als de intake positief uitvalt dan wordt er door de rij-instructeur een versnelde lesprogramma opgesteld.

Bij een spoedopleiding bij Rijschool Weverstede zit een examengarantie

Versnelde lesprogramma opstellen

In een lesprogramma staat hoeveel rijlessen de kandidaat nodig heeft, en in welke tempo er het beste lessen gevolgd kan worden. In het lesprogramma staat tevens beschreven wanneer de Tussentijdse toets plaats vind en het examen(s).

Examengarantie bij de spoedopleiding

Bij de spoedopleiding zit een examengarantie dit wil zeggen dat als uw bij eerste keer niet slaagt, dan vergoeden wij de tweede examen voor u.

Bent u geinteresseerd in een proefles en/of wilt u een proefles meld u dan nu aan bij Rijschool Weverstede

Geinteresseerd in een spoedopleiding?

Wanneer u vragen heeft of geinteresseerd bent in een spoedopleiding bij Rijschool Weverstede dan kun u ons bereiken via de telefoonnummer 030-889 5233 of 06-41981725. Ook kunt u mailen naar het volgende e-mail adress info@rijschool-weverstede.nl

Meld je aan voor een spoedopleidig

maak keuzen voor het gewenste rijbewijs

Klik hiernaast bij de gewenste datum op 'aanmelden' en meld je aan voor een spoed cursus. Heb je nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden? Dan kunt u ons via het volgende telefoonnummer bereiken: 030-8895233 of 06-41981725

Bekijken

© Rijschool Weverstede