Autorijlessen bij RWS

Een goede rijopleiding vormt de basis voor veilige kilometers op de weg.

Jouw rijschool voor omgeving Utrecht voor het behalen van je rijbewijs B of motorrijles of E achter B ook automaat rijles

Autorijlessen bij rijschool Weverstede

Een goede rijopleiding vormt de basis voor veilige kilometers op de weg. De meeste kandidaten beginnen met het nemen van rijlessen vanaf wanneer zij achttien jaar zijn. Echter nemen ook kanidaten op latere leeftijd autorijlessen bij Rijschool Weverstede. Een rijbewijs is het begin van de vrijheid en zelfstandigheid.

Jouw rijschool voor omgeving Vleuten voor het behalen van je rijbewijs B of motorrijles of E achter B ook automaat rijles

Hoe gaat een rijles in zijn werk?

De rij-instructeur haalt u op met de Hyundai i20 of i40 rijles auto op de afgesproken tijdstip en plaats. Vervolgens gaat u samen met de rij-instructeur een parkoers rijden op de weg en leert u met allerlei voorkomende situaties om te gaan. Tegen het einde van les rijd u zelf naar huis of haalt u de volgende rijles kandidaat op. De volgende rijles kandidaat brengt u naar een afgesproken plaats.
Wij geven o.a. rijles in de Meern, Woerden, Ijsselstein, Kockengen, Vleuten, Nieuwegein, Harmelen, Houten, Montfoort en Utrecht.

Begin al met autorijlessen wanneer je 16,5 jaar bent bij Rijschool Weverstede in de omgeving van Utrecht

De lesauto

Een lesauto wordt gebruikt voor het geven van rijlessen en voor rijexamens. Een lesauto bevat een dubbele bediening bestaande uit een rempedaal en koppelingspedaal. Ook bevat een lesauto extra spiegels zodat de instructeur het verkeer extra goed de leerling en het verkeer in de gaten kan houden.
Rijschool Weverstede geeft zijn rijlessen in een Hyundai i30. De auto voorzien van een dakbord met het logo van Rijschool Weverstede. De auto waar wij in rijden is rijschool auto van het jaar geworden. Dit is uitgeroepen door Brands organisatie BOVAG, SRB en VRB.
Ook geven wij auto rijlessen in de Hyundai i20. In de Hyundai i20 worden onze automaat rijlessen gegeven.

Weverstede geeft rijles voor mensen met autisme, faalangst en ADHD in de omgeving van Utrecht

Hoe lang duurt een rijles?

Rijlessen bij Rijschool Weverstede zijn gebasseerd op één uur, 60 minuten. Meerdere rijlessen achter elkaar is mogelijk. Gedurende de rijles dient de leerling zich te houden aan de aanwijzingen van de rij-instructeur. 

Lestijden
De tijden van de rijlessen worden samen besproken met de rij-instructeur en de leerling.

Huisregels voor de autorijlessen
Rijschool Weverstede hanteert enkele huisregels met betrekking tot de autorijlessen. Bekijk hier de huisregels van Rijschool Weverstede. Resitutie van lesgelden worden niet verleend.

Les nu een in een Hyundai i40 om je Rijbewijs B te behalen

Hoe maakt u een afspraak?

U kunt Rijschool Weverstede altijd telefonisch bereiken op de telefoon nummers 030-889 5233 of 06-41981725. Samen met de rij-instructeur wordt er een afspraak gemaakt voor een rijles en afgesproken op welk adres men het liefst opgehaald wilt worden. Tijdens een eerste rijles zal er gekeken en vervolgens een advies uitgebracht worden met een pakket die het best aansluit op de kandidaat. Afmelden voor een rijles kan 48 uur van te voren bij de rij-instructeur. Tevens kunt u ons voor eventuele vragen bereiken op info@rijschool-weverstede.nl of via het contactformulier.

© Rijschool Weverstede