Automaat autorijlessen

Bij ons kan je al vanaf 16,5 jaar lessen en ouder

Rijbewijs B halen? Rijschool Weverstede geeft rijlessen in zowel schakel als automaat in de Meern, Vleuten en Nieuwegein

Hoe gaat een rijles in zijn werk?

De rij-instructeur haalt u op met de automaat rijles auto op de afgesproken tijdstip en plaats. Vervolgens gaat u samen met de rij-instructeur een parkoers rijden op de weg en leert u met allerlei voorkomende situaties om te gaan. Tegen het einde van les rijd u zelf naar huis of haalt u de volgende rijles kandidaat op. De volgende rijles kandidaat brengt u naar een afgesproken plaats. Wij geven o.a. rijles in de Meern, Woerden, Ijsselstein, Kockengen, Vleuten, Nieuwegein, Harmelen, Houten en Montfoort.

Volg automaat rijlessen bij Rijschool Weverstede in Vleuten de Meern, Nieuwegein en Utrecht

De lesauto

Een lesauto wordt gebruikt voor het geven van rijlessen en voor rijexamens. De automaat lesauto bevat extra spiegels zodat de instructeur het verkeer extra goed de leerling en het verkeer in de gaten kan houden. Rijschool-weverstede geeft zijn automaat rijlessen in een Hyundai i20. De auto voorzien van een dakbord met het logo van Rijschool-weverstede. 

Hoe lang duurt een rijles?

Rijlessen bij Rijschool Weverstede zijn gebaseerd op één uur, 60 minuten. Maar er wordt in blok uren gereden van 2 uur (120 min) dit om dat wij de cursiten goed willen voorbereiden voor het cbr examen. Gedurende de rijles dient de leerling zich te houden aan de aanwijzingen van de rij-instructeur.

Hoe maakt u een afspraak?

U kunt Rijschool Weverstede altijd telefonisch bereiken op de telefoon nummers 030-889 5233 of 06-41981725. Samen met de rij-instructeur wordt er een afspraak gemaakt voor een rijles en afgesproken op welk adres men het liefst opgehaald wilt worden. Tijdens een eerste rij les zal er gekeken en vervolgens een advies uitgebracht worden met een pakket die het best aansluit op de kandidaat. Afmelden voor een rijles kan 48 uur van te voren bij de rij-instructeur. Tevens kunt u ons voor eventuele vragen bereiken op info@rijschool-weverstede.nl of via het contactformulier.

© Rijschool Weverstede